Η παραγωγή οίνου στην οικογένεια Κατσικώστα ξεκινά το 1946 όταν ο  παππούς Λουκάς Κατσικώστας με τα πενιχρά μέσα της εποχής φτιάχνει κρασί από τις γηγενείς ποικιλίες της ορεινής Αιγιαλείας που οινοποιεί και αποθηκεύει σε ξύλινα βαρέλια στο υπόγειο κελάρι του οινοπωλείου του στο λιμάνι του Αιγίου.

Το 1962 ο Κων/νος Κατσικώστας έχοντας κληρονομήσει το μεράκι του πατέρα του Λουκά, συνέχισε την παράδοση με αγάπη και σύνεση ιδρύοντας   οινοποιείο στην περιοχή Παλαιοκαμάρες Αιγίου εξοπλίζοντας το με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της εποχής. Το 1979 γίνεται μετεγκατάσταση της επιχείρησης με σκοπό την επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων. Ακολουθεί σειρά επενδύσεων κυρίως σε δεξαμενές και μηχανολογικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων.

Το 2004, αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση η τρίτη γενιά της οικογένειας, η οινολόγος Σωσάννα Κατσικώστα που έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών σε Γαλλικά Πανεπιστήμια, μαζί με τον αδερφό της Λουκά. Στόχος τους η δημιουργία και ανάδειξη ποιοτικών εμφιαλωμένων οίνων από τις γηγενείς ποικιλίες της περιοχής.