Στο επισκέψιμο οινοποιείο μας

Το οικογενειακό μας οινοποιείο βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από τους αμπελώνες μας, στην είσοδο της πόλης του Αιγίου. Εκεί παραλαμβάνουμε την άριστης ποιότητας πρώτη ύλη σταφυλιού για την παραγωγή κρασιών και φροντίδα και εμπειρία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και το κελάρι μας για να κατανοήσετε από κοντά πώς δημιουργούμε κάποια από τα καλύτερα κρασιά από τις γηγενείς ποικιλίες του Σιδερίτη, της Μαυροδάφνης, του Ροδίτη, του Λευκού Μοσχάτου και του Αγιωργίτικου.

Κρατήστε μία θέση στο τραπέζι μας για ένα ελαφρύ γεύμα στον κήπο ή στο μεγάλο ξύλινο τραπέζι του κελαριού μας όπου θα σας περιμένουν υπέροχα εδέσματα συνδυασμένα με τα κατάλληλα κρασιά

Κρασιά, αξεσουάρ κρασιού και τοπικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο πωλητήριο του οινοποιείου.

Η Αχαιών Οινοποιητική είναι ανοιχτά Δευτέρα με Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ και την Κυριακή κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +302691028062 ή στο info@acheonwinery.gr για τις κρατήσεις σας. Η Κατερίνα Κατσικώστα, υπεύθυνη του επισκέψιμου οινοποιείου μας, θα χαρει να σας εξυπηρετήσει.

Επίσκεψη στο οινοποιείο και γευσιγνωσία 4 κρασιών συνδυασμένων με τυριά 10 Ευρώ/άτομο. Ειδικές τιμές για γκρουπ και ειδικά σχεδιασμένες επισκέψεις και γευσιγνωσίες. 

acheon-winery-wine-tourism-epislepsimo-oinopoieio-aigialeia-opt