Η Εμπειρία στον Αμπελώνα

Μέσα στα αμπέλια

Είναι μοναδική η εμπειρία που νιώθει ο επισκέπτης κάνοντας 4 χιλιόμετρα πεζοπορία ή οδήγηση στον μαγευτικό αμπελώνα της Μαμουσιάς, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο ή το ανοιχτό θέατρο της Κερύνειας, μαρτυρίες της δόξας της περιοχής κατά την Αρχαϊκή (750-479 π.Χ.) και την Ελληνικστική (323 – 300 π.Χ.) περίοδο.

Θα φτάσετε στο πανέμορφο οροπέδιο της Μαμουσιάς αφού ανεβείτε τις πλαγιές σε 850 μέτρα υψόμετρο. Η θέα στον Κορινθιακό έπου εκτείνεται ως τις κορυφές του  Παρνασσού είναι πανοραμική. Το διάσημο φαράγγι του Βουραϊκού, τα μεγαλοπρεπή βουνά του Χελμού και του ΠαναχαΪκού συμπληρώνουν ένα ονειρεμένο τοπίο γύρω από τους αμπελώνες.

Καθίστε κάτω από την υπεραιωνόβια βελανιδιά στον ίδιο αμπελώνα απ’ όπου παίρνουμε τα βιολογικά σταφύλια του Ροδίτη Αλεπού και απολαύστε την ηρεμία γύρω σας με ένα δροσερό ποτήρι κρασί που δημιουργήθηκε από τα αμπέλια γύρω σας.

Κόστος κατ’ άτομο κατόπιν συνεννόησης.

 

Πικ-νικ στον αμπελώνα

Ξεκουραστείτε κάτω από τη σκιά της γιγάντιας βελανιδιάς και απολαύστε ένα νόστιμο πικ νικ με μερικά από τα καλύτερα Ελληνικά εδέσματα συνδυασμένα με τα κρασιά μας. Ζητήστε το μας εγκαίρως και όλα θα είναι έτοιμα με την άφιξή σας.

Κόστος κατ’ άτομο κατόπιν συνεννόησης.

 

acheon-winery-aigialeia-wine-tourism-opt