Concerto Rose
Ερυθρωπός Ξηρός - Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Αχαΐα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ
100% Merlot
από τους αμπελώνες της ορεινής Αιγιαλείας.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
Τα σταφύλια αποβοστρυχώνονται και μεταφέρονται στη δεξαμενή ζύμωσης.
Ύστερα από εκχύλιση 12 ωρών, ο μούστος διαχωρίζεται και μεταφέρεται σε δεξαμενή, όπου λαμβάνει χώρα η ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ˚C.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ροζέ τριανταφυλλί, με εκφραστικό αρωματικό μπουκέτο και ζωντανή, φρουτώδη γεύση.
Μπορεί να σερβιριστεί με μεζέδες της μεσογειακής κουζίνας, ψητά ψάρια και λαχανικά.
Σερβίρεται στους 8-10 ˚C