Concerto Rose

Ερυθρωπός Ξηρός - Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Αχαΐα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ

100% Merlot

από τους αμπελώνες της ορεινής Αιγιαλείας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τα σταφύλια αποβοστρυχώνονται και μεταφέρονται στη δεξαμενή ζύμωσης.

Ύστερα από εκχύλιση 12 ωρών, ο μούστος διαχωρίζεται και μεταφέρεται σε δεξαμενή, όπου λαμβάνει χώρα η ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ˚C.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ροζέ τριανταφυλλί, με εκφραστικό αρωματικό μπουκέτο και ζωντανή, φρουτώδη γεύση.

Μπορεί να σερβιριστεί με μεζέδες της μεσογειακής κουζίνας, ψητά ψάρια και λαχανικά.

Σερβίρεται στους 8-10 ˚C

Μεταφόρτωση Τεχνικού Φυλλαδίου